Szelén » Biokedvenc • Szelén vásárlás
 
MIT KERES ?
Akár itt is rendelhet:
70 / 7733 682
5 388 Ft
120 db
45 Ft / db
   
db
A tudomány mai állása szerint összeállított, a szervezet számára szükséges antioxidánsokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak a szervezetet károsító oxidatív folyamatok kivédésében. Szerves szelén tabletta.
4 518 Ft
100 db
45 Ft / db
   
db
A szelén elősegíti a sejt védelmét a szabadgyökök okozta egyes károsító hatásokkal szemben. Elősegíti az immunrendszer egészséges működését. A szelén szükséges továbbá a jódtartalmú pajzsmirigy hormonokhoz.
3 215 Ft
60 db
54 Ft / db
   
db
A Bio-Szelénium 50 + cink + vitaminok kombinált étrend-kiegészítő tabletta. A szelén védi sejtjeinket a szabadgyökök káros hatása ellen és semlegesíti a nehézfémeket.
2 085 Ft
60 db
35 Ft / db
   
db
A szelén elsődleges jótékony hatása az antioxidáns hatásainak tulajdonítható be, véd a rákkal szemben, kiválóan tisztítja a szervezetet a mérgező fémekkel szemben.
1 940 Ft
60 db
32 Ft / db
   
db
A Selenorg®hatékony antioxidáns a szabadgyökök elleni védelemben, támogatja az immunrendszert, segíti a pajzsmirigyhormonok aktiválódását és lassítja a sejtöregedést.
1 552 Ft
30 db
52 Ft / db
   
db
A készítmény antioxidáns hatóanyagai a károsító környezeti tényezők - dohányzás, kipufogó gázok, por, stb. - hatására a szervezetünkben képződő szabad gyökök megkötésében szerepet játszva védőhatást fejtenek ki.
1 493 Ft
30 db
50 Ft / db
   
db
Az oxidatív szabadgyökök aktív, agresszív részecskék, amelyek károsítják a sejteket, az érfalakat, gyengítik az immunrendszert, sőt a sejtek genetikai kódját is megváltoztathatják.
1 476 Ft
60 db
25 Ft / db
   
db
A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. A szelén fontos rákmegelőző és fertőzésekkel szembeni védelmet elősegítő anyag.
1 387 Ft
30 db
46 Ft / db
   
db
A Selezin ACE kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat. Ezek az anyagok antioxidánsok, melyek gátolják a civilizációs életformánkkal stressz, dohányzás egészségtelen táplálkozással szembeni védelmet.
1 173 Ft
60 db
20 Ft / db
   
db
A szelén fokozza az ellenálló képességet, a sejtfalat megvédi a környezeti ártalmaktól, mint a kadmiumtól és a higanytól. A szelén antioxidáns, szerepe van a sejtmembrán és a szövetek épségének fenntartásában.
1 023 Ft
40 db
26 Ft / db
   
db
Védelem a szabadgyököktől szelénnel. A készítmény szedése azoknak javasolt, akiknél a szelén pótlása szükséges, valamint a szelénhiányos területen élőknek, dohányosoknak, szennyezett levegőjű helyen élőknek, dolgozóknak.
747 Ft
100 db
7 Ft / db
   
db
Szelénnel dúsítva. Előnyösen hat a vérkeringésre, érfalerősítő hatású, csökkenti a magas vérnyomást Összetétel: Fokhagyma-granulátum, metrakrilsav, kopolim, cellulóz, talkum, magnézium-sztea…
590 Ft
500 g
1 Ft / g
   
db
A kalciton elnevezésű termék nem más, mint kalcium pótlására szolgáló élelmiszer. Fogyasztható bármilyen ételbe keverve, illetve joghurtban, müzliben, vagy izlés szerinti ízesítéssel (méz, lekvár, gyümölcslé...) Kalcium pótlására szolgáló élelmiszer. Fogyasztható joghurtban, müzliben vagy ízlés szerinti ízesítéssel - méz, lekvár, gyümölcslé.
500 Ft
30 db
17 Ft / db
   
db
A szelén fontos rákmegelőző és fertőzésekkel szembeni védelmet segítő anyag. Antioxidáns hatású anyagokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer megfelelő működéséhez.
486 Ft
250 g
2 Ft / g
   
db
Fogyasztható kefírben, joghurtban vagy müzliben.
5 387 Ft
120 db
45 Ft / db
   
db
A Bio-Szelénium 50+cink étrend kiegészítő, a tudomány mai állása szerint összeállított, a szervezet számára szükséges antioxidánsokkal, melyek szerepet játszanak a szervezetet károsító oxidatív folyamatok kivédésében.
3 215 Ft
60 db
54 Ft / db
   
db
Elősegítheti a káros oxidatív folyamatok kivédését, a szabadgyökök semlegesítését és az ízületek egészségének megóvását.
2 735 Ft
200 db
14 Ft / db
   
db
A szervezetben ez az ásványi anyag csekély mennyiségben fordul elő, de alapvetően fontos a növekedéshez, a termékenységhez, a máj működéséhez, a haj és a bőr karbantartásához, valamint a látáshoz.
2 106 Ft
30 db
70 Ft / db
   
db
A készítmény szerves szelén, kalcium, magnézium és cink vegyületek kombinációja kiegészítve tablettánként 20 mg Q10 koenzimmel, így biztosítva a megfelelő energiát és a szervezetben való hatékony hasznosulást.
2 085 Ft
60 db
35 Ft / db
   
db
Szerves szelén tartalmú étrend-kiegészítő tabletta. A szelén védi a sejteket az oxidatív károsodástól, hozzájárul az immunrendszer, a pajzsmirigy és spermatogenezis normál működéséhze.
1 888 Ft
100 db
19 Ft / db
   
db
Az antioxidáns glutation-peroxidáz enzim alkotóelemeként fontos szerepet játszik a szabadgyökök elleni küzdelemben. A pajzsmirigyhormon aktiválásához nélkülözhetetlen, fenntartja az anyagcsere gyorsaságát.
1 129 Ft
350 g
3 Ft / g
   
db
A csírázás hatására a gabona magokban található emésztést gátlók lebomlanak, így javítva az árpa meglévő, kiváló tulajdonságait. Naponta 3 evőkanál (35 g) árpacsíra őrlemény fogyasztását javasoljuk, elosztva 2 étkezéshez, joghurtba, túróba, müzlihez keverve.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
Joomla base URI is http://www.biokedvenc.hu/szelen http://m.biokedvenc.hu/szelen computer